skip to Main Content
Προμήθεια και Τοποθέτηση Προστατευτικών Τοιχοποιίας Acrovyn, Συστήματος Κουρτινών Οπτικής Απομόνωσης Supertrak και Ποδόμακτρο εισόδου Pediluxe στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν.Α. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

Προμήθεια και Τοποθέτηση Προστατευτικών Τοιχοποιίας Acrovyn, Συστήματος Κουρτινών Οπτικής Απομόνωσης Supertrak και Ποδόμακτρο εισόδου Pediluxe στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν.Α. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

 

Στα πλαίσια της δημιουργίας νέου τμήματος επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» για τον εκσυγχρονισμό επείγουσας φροντίδας του νοσοκομείου, η εταιρεία μας ανέλαβε την προμήθεια και τοποθέτηση των ανοξείδωτων προστατευτικών τοιχοποιίας και προστατευτικών τοιχοποιίας της Acrovyn, την προμήθεια και τοποθέτηση συστήματος κουρτινών οπτικής απομόνωσης Supertrak, καθώς και την προμήθεια και τοποθέτηση ποδόμακτρου PEDILUXE, της εταιρείας CS France. Τα υλικά αυτά ενδείκνυνται για νοσοκομειακή χρήση φέροντας τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές και πιστοποιητικά, όπως ορίζονται από τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα προστατευτικά τοιχοποιίας Acrovyn – συγκεκριμένα προστατευτικές φάσεις, γωνιόκρανα καθώς και ανοξείδωτες προστατευτικές φάσες– τοποθετήθηκαν στους τοίχους, τις εσωτερικές πόρτες, τις γωνίες και στους χώρους κυκλοφορίας. Σκοπός ήταν να προσφέρουν μοναδική προστασία της τοιχοποιίας συνδυάζοντας την εξαιρετική τους αντοχή και τα υψηλά στάνταρ υγιεινής, ώστε να αποτυπωθεί στο αισθητικό αποτέλεσμα μία αίσθηση «πολυτέλειας» αλλά και πρακτικότητας.

To σύστημα κουρτινών οπτικής απομόνωσης Supertrak, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως και ενδείκνυται για θαλάμους νοσοκομείων, οίκους ευγηρίας ιατρεία, συμβάλλοντας στην ιδιωτικότητα των ασθενών και του προσωπικού. Είναι κατασκευασμένο από προφίλ αλουμινίου υψηλής ποιότητας, περιλαμβάνει συνεχή οδηγό που εξασφαλίζει ομαλή και αθόρυβη λειτουργία και άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα. Οι κουρτίνες να ανταποκρίνονται πλήρως σε όλες τις προδιαγραφές των χώρων υγείας, με πιστοποιημένες αντιβακτηριακές και βραδύκαυστες ιδιότητες.

Τα ποδόμακτρα εισόδων Pediluxe, έχουν σχεδιαστεί για να απορροφούν τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία που εναποτίθενται πάντα στις πόρτες εισόδων των κτιρίων. Έτσι, εγγυώνται στους χρήστες μια ασφαλή κυκλοφορία, μία πάντα καθαρή είσοδο υποδοχής περιορίζοντας τους κινδύνους ολίσθησης.

 

 

 

Back To Top